El cigoto, es decir, el ovocito fecundado por un espermatozoide, es ya una persona humana, con un acto de ser, con un cuerpo y con un alma, y por lo tanto, su primer derecho humano es el derecho a vivir

miércoles, 16 de junio de 2021

Hospitales franceses detienen la vacunación de personal sanitario con AstraZeneca por graves efectos secundarios

 

Hospitals francesos aturen la vacunació de sanitaris amb AstraZeneca pels efectes secundaris

Símptomes gripals greus que afecten a entre un 20 i un 25% dels casos han portat a parar el procés per les baixes laborals que ha provocat

Dilluns va començar la vacunació a gran escala de sanitaris en els hospitals francesos amb l’arribada de les vacunes AstraZeneca. Com a mínim en tres centres han hagut d’aturar el procés per l’alt nombre de persones que han patit efectes secundaris. Entre un 20 i un 25% dels sanitaris vacunats han tingut símtpomes gripals molt forts, com febre alta i cefalees, i ha comportat que hagin d’agafar la baixa.

Les vacunacions es fan a sanitaris menors de 65 anys perquè la recomanació de L’Agència francesa del medicament és no utilitzar AstraZeneca per damunt d’aquesta edat perquè no hi ha prou dades clíniques. Després dels problemes amb les baixes laborals, l’Agència ha fet una recomanació per vacunar de forma esglaonada i per tant que cap centre pugui tenir massa baixes de cop.

Una de les explicacions per aquest fet, que no s’ha repetit en d’altres països, és un problema en alguna partida concreta de vacunes de les que han arribat a França.

No hay comentarios:

Publicar un comentario